Vi kan med stolthed igen i 2021 vise vores Spanien program frem, da vi har  Danmarks mest omfattende program og måske også til de stærkeste priser. Vi holder vores stærke priser fra 2015, 2016, 2017 , 2018. 2019 og igen i 2020.

Vi kan tilbyde alt jagtbart i Spanien, omfattende de 4 stenbukke, mankefår, ulv, 2 gemse arter, kronhjort, dåhjort, muflon, vildsvin, buk, vildged og stenhøns både med stående hund og som drivjagt, endda også falkejagt.

Når man siger jagtrejser til Spanien, tænker de fleste nok på de 4 Ibex arter (stenbukke) men Spanien er meget mere end bare det, bl.a. mankefåret, som må betegnes som et særdeles smukt trofæ. HUSK vi har 98% succes på trofæjagt i Spanien igennem alle 10 år vi har arbejdet med Spanien.

Vi har kun lavet et priseksempel på de mest solgte vildtarter. MEN HUSK vi kan det hele i Spanien. så tøv IKKE med at kontakte os for et tilbud, på din næste jagtrejse til Spanien.

Vores revir i Spanien, hvor du jager becites ibex ligger i et super flot bjergområde, og bestanden er rigtig stærk, både mange dyr og stærke trofæer. Sidst men ikke mindst bor du på vores bjerg jagtlodge. Skal du til Spanien og skyde din første ibex evt. becites, så vil du med garanti ikke fortryde dette sted.

Se tilbud her: Beceites Stenbuk i Spanien.

Beceite Stenbuk i Spanien 2020