Betingelser samt persondata m.m.

Betingelser

Dep.V/Booking:

Ved alle arrangementer gælder, medmindre andet er påført det aktuelle tilbud, at man betaler et depositum for turen på 3795,00 kr. Vi bestiller først det aktuelle revir, når dette beløb er indbetalt, og kontrakten returneret til Field And Forest Hunting Tours.

For England er depositum dog 50% af turens værdi.

For Afrika er depositum dog min. 8000 kr.

For Spanien er depositum 35% af tilbuddet. Der er ingen tilbagebetallingen ved ikke nedlagt vildt i Spanien.

Man beholder dog sin licens og kan komme tilbage inden for et år. Betaler man der imod 50€ kan man forlænge sin licens i op til 5 år, hvis man ikke har nedlagt det bestilte vildt.

Flyrejse.

Field and Forest er gerne behjælpelig med at bestille flybilletter. Der skal tilkøbes en konkursforsikring, hvis vi skal bestille flybilletter.

Vi tager et gebyr på 500,- ved bestillingen af 1 til 4 billetter, og ved bestilling af mere end 5 billetter er prisen 1000,-

Dep. Pr. trofæ:

Pr. bestilt stk. vildt. Buk: 2000 kr. Kronhjort: 7000 kr. Dåhjort: 4000 kr. Vildsvin: 1500 kr. Tryk/drivjagt: 4000 kr. Fuglejagt: 2500 kr.

Restbeløb:

Betales senest 45 dage før afrejse inkl. depositum for trofæer. Hvis en tur bestilles mindre end 45 dage før afrejse, er hele beløbet til forfald ved bestilling. Hvis et restbeløb ikke er indbetalt til aftalte forfald tidspunkt. Har Field And Forest Hunting Tours ret til annullere aftalen/turen, og hele turens pris er i så fald tabt.

Efterbetaling:

Betales senest 10 dage efter modtagelsen fra os, ved betaling efter dette tillægges 4% pr. måned + 200 kr. i opkrævningsgebyr. Den endelige opgørelse finder sted fra 2 til 8 uger efter hjemkomsten.

Kørsel på revir:

Al kørsel på reviret i Polen skal afregnes på stedet med de lokale jæger, da dette er langt det billigste. Mange steder kan vi arrangere kørsel til fastpris til ca. 40 – 60 Euro pr. dag. På alle tryk- og drivjagter er kørsel i reviret inkluderet i prisen, det samme gør sig gældende for ture til Afrika og England.

Klager:

Skulle der imod forventning opstå problemer eller uenigheder i f. eks. Polen eller Ungarn Skal det føres til protokols og Field And Forest skal kontaktes og gøres opmærksom på problemet/klagen.

Sker dette ikke, har Field And Forest ikke mulighed for at klage til reviret eller løse problemet, enten på stedet eller kompensere økonomisk for turen. Dette bliver håndhævet strengt fra vores partners side. Dvs. opstår der problemer under turen, SKAL der ringes til Field And Forest´s telefon omgående. (Heller ringe en gang for meget end en gang for lidt) Thomas 40 55 92 01/ Hans 51 21 87 10

Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.

Trofæer/Vildt:

Det er ikke den polske/ungarske jagtfører, der har ansvaret for det nedlagte trofæs størrelse. Dette er alene jægerens ansvar. Uoverensstemmelser af denne art kan ikke behandles uanset årsag.

Man kan ikke forvente de polske eller ungarske jægere kan tale flydende engelsk eller tysk. Vi har tolk på stedet som er behjælpelig med det sproglige.

I Ungarn skal alle trofæer opmåles af den ungarske jagtorganisation. Dette betyder at trofæerne bliver eftersendt til kunden, når opmålingen har fundet sted. Det er denne opmåling, der er gældende for den endelige afregning til kunden. Der er et gebyr på 250 kr. pr. buk for hjorte og for muflon er prisen 495,00 pr. opmåling. Hjemtransport pr.trofæ koster pr. buk 125 kr. Dog er prisen for dåhjort og muflon og kronhjort under 7 kg. 495 kr pr.trofæ og kronhjort over 7 kg. 950 kr. for hjemtransport.

MOMS

Den 1. januar 2011 træder skatteministeriets ”Bekendtgørelse nr. 685 om ændring af merværdiafgiftsloven – Særordning for rejsebureauer (momslovens § 67 og 68a)” i kraft. Dette er ikke en normal momsregistrering, hvor vi skal opkræve almindelig moms. Det er en helt speciel ordning for rejsebureauer. Den måde hvorpå vi skal udregne momsen, som afregnes til Told & Skat, er meget kompliceret, og kan først endeligt beregnes, når en rejse er gennemført. Vi har valgt at opkræve hver jæger et administrationsgebyr på henholdsvis 400,- Kr. dog er administrationsgebyret til Namibia 595,- kr.

Rejsepapir:
Det er kundes eget ansvar at kontrollere diverse rejsepapirer, som bliver tilsendt inden afrejse f. eks. afrejsetidspunktet og specielfikt om f. eks. diverse tilladelse er udfyldt med de korrekte oplysninger.

Protokol:

Grundlaget for afregning af trofæer er, at disse skal have tørret i minimum 24 timer efter rengøring. Forlades reviret inden da, er det den aktuelle vægt, som er grundlaget for afregningen i både Polen og Ungarn. Følgende gør sig gældende for råbuk at kranium vejes inkl. overkæbe – 90 gram.         For kronhjort og dåhjort er det vægten inkl. overkæbe.

Afmelding:
Ved afmelding inden 45 dage til afrejsetidspunktet opkræves min. 3700,00 kr.

Dette gælder for Polen og Ungarn. For Skotland, England og Spanien er det hele rejsens pris.

Ved afmelding efter de 45 dage til afrejsetidspunktet vil hele rejsens pris være til forfald + et mindste beløb pr. stk. vildt, der er bestilt.

Forbehold:
Da Field and Forest Hunting Tours er formidler for udenlandske arrangører og jagtklubber, kan vi IKKE drages til ansvar, hvis disse pludselig ændrer deres afskydningspolitik eller tidspunkt, f.eks. på grund af sygdomme(M/K eller Rabis.) Der tages forbehold for trykfejl i prislister og valutaændringer + – 5% på kurser pr. d. 1/1 2018 samt annullering af en rejse pga. krig og naturkatastrofer. Det kan forekomme, at vi må flytte revir/ eller område i forhold til aftalen, men dette fritstiller ikke kunden fra vores kontrakt.

Afbrydelse:
Hvis man af den ene eller anden grund forlader reviret eller indkvartering før tiden, vil der ikke finde nogen tilbagebetaling sted for ydelser, man derved ikke har modtaget.

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Field And Forest Hunting Tours ApS
CVR-nummer: 33884370

 

Adresse:
Kalvevænget 22, 4800

Nykøbing F

Telefon: +45 51218710
E-mail. hs@fieldandforest.dk

Det er vigtigt for os, at du er bekendt med, hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler personfølsomme oplysninger.

I forbindelse med tilbudsgivning, køb og afviklingen af jagtrejse er der en række personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail, fødselsdato, kopier af pas, EU-våbenpas, jagttegn og våbenoplysninger m.m. som vi benytter. Disse oplysninger er nødvendige iht. afviklingen af selve jagtrejsen.


Vi behandler alle personlige oplysninger fortroligt og opbevarer oplysninger i et sikkert godkendt system. Alle personlige oplysninger der oplyses til Field And Forest Hunting Tours ApS vedr. køb af jagtrejser udleveres ikke til uvedkommende tredjeparter eller øvrige rejsende uden pågældendes accept, dette gør sig også gældende ved tilmelding til vores nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen på vores hjemmeside.

Ved køb af jagtrejser ved Field And Forest Hunting Tours ApS, giver kunden sit samtykke til, at vi må dele kundens personlige oplysninger med underleverandøre, samarbejdspartnere, flyselskaber, hoteller og partnere. Dette er absolut nødvendigt, for at vi kan levere vores produkter lovmæssigt iht. lovgivningen.

Vi kan i særlige tilfælde overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS (USA og Canada). Overførsler til disse tredjelande vil kun ske til specifikke formål, og vi vil altid sikre, at der er nødvendige garantier på plads, når der sker en overførsel til et land uden for EU/EØS.

Overførslerne vil ske iht. til Privacy Shield-ordningen, der er indgået mellem Europa og USA. Overførslen til Canada vil ske i medfør af Kommissionens standardkontrakter, som publiceret af Kommissionen eller ved andre kontrakter godkendt af kompetente myndigheder. Du har mulighed for at få en kopi af kontrakt/aftale overførselsgrundlaget ved at kontakte os på.

 Knæk og bræk

Field and Forest Hunting Tours

V/ Thomas B. Ehlers & Hans S. Knudsen