Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Nyheder

Så kom den fårste gruppe hjem fra Kroatien. som også var vores gruppetur. der skød 11 jæger 47 vildsvin og 1 ræv. ud af de 47 vildsvin var HELE 8 Keiler. Så vil du med til næste år er der kun få Pladser tilbage. Se tilbuddet her.

Her er lidt stemningsbilleder fra vores hjortejagt i Polen. Der blev leveret flotte trofæer igen i år.

Så fik vi 2 MEGA glade kunder hjem fra Alaska med hver en flot Grizzly bjørn. Tillykke her fra til jer begge..

Alle vores bukkebrunstjagter er vel overstået. så klik ind på vores galleri for at se nogle af de bukke der er skudt i brunsten.

test

Nu har vi næsten fået ALLE vores kunder hjem fra forårsjagten på råbuk i Polen. Der er skudt rigtig mange bukke i år og rigtig mange store bukke. Største buk  er på HELE 634g. netto Vægt. Så tøv ikke med at booke din brunstjagt. Der er stadig mange gode bukke på mange af vores revir.

IGEN i år har vores revir i Ungarn leveret nogle SUPER bukke.  Alle Kunder er SUPER tilfredse. HUSK og tjekke vores stærke priser på disse revir. Tøv ikke med at kontrakt os for en snak.

Så er de første jægere kommet hjem fra England, og med rigtig fine bukke. Stort tillykke herfra.

Så kom Peter og Finn hjem fra deres anden Ibexjagt i Spanien med os. Denne gang var det 2 smukke Sierra Nevada ibex de fik nedlagt. Sidste gang skød de Becetis ibex. Endnu en gang tillykke herfra.

 


Så er de første bæverjæger kommet hjemfra vores SUPER revir i Letland. Alle har set mange bæver og skudt. Tøv ikke med at kontrakte os for at booke din bæverjagt i 2018.

Endnu engang har vi gjort det i Spanien. Peter har skudt en RIGTIG flot Balearianged på Mallorca. Vi ønsker ham stort tillykke med den flotte guldmedalje. HUSK vi har de stærkeste priser i Spanien og kan tilbyde alle vildtarter.

  Logon