Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Skotland

 

Hjortejagt i Skotland – et storslået jagt - og naturland

Med Field And Forest Hunting Tours ApS kan du opleve det skotske højland fra sin bedste side. Midt i Skotlands storslåede natur findes mulighederne for at nedlægge de flotte trofæer til stede. Vi samarbejder med partnere på destinationen, der tilbyder alt, hvad en jægers hjerte begærer. Her finder du de hyggelige rammer for overnatning og de bedste betingelser for en hjortejagt i Skotland.  

Field And Forest Hunting Tours ApS har i mange år specialiseret sig i hjortejagt i Skotland, og vi ser det som vores opgave at kunne give vores kunder en jagtoplevelse ud over det sædvandlige. Uanset destinationen søger vi altid for at sammensætte rejsen ud fra jægerens behov, og vi udvælger kun de bedste samarbejdspartnere, der har erfaring med jagt, og hvor jagtbetingelserne er optimale. 

Vores hjortejagt i Skotland er også en af vores populære rejser, og det er ikke så mærkeligt. Når man først har været på hjortejagt i Skotland, så vil man gerne tilbage dertil.

Hjortejagt i Skotland - Kontakt os

Er du blevet interesseret i at tage på hjortejagt i Skotland, så kontakt os og hør mere om denne spændende jagtrejse. Her på hjemmesiden kan du også læse mere om rejsen og årets program. Ligesom du finder en oversigt over alle vores rejsedestinationer i Europa. Men tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Field And Forest Hunting Tours ApS glæder sig til at hjælpe dig med din jagtrejse

Læs mere om hjortejagt i Skotland længere nede på siden

Vores Hjortejagt i Skotland er super populære. Book din næste jagtrejse her. Se hele tilbuddet HER.

Vores tilbud på hundyrsjagt i Skotland er med fri afskydning og meget populærer.Book din næste jagtrejse her. Læs hele tilbuddet HER. 

På Bukkejagt i Skotland - en oplevelse udover det sædvanlige

At gribe muligheden og komme på bukkejagt i Skotland, er en stor oplevelse for enhver jæger. Her begiver du dig ud i den storslående natur og kan nye det smukke landskab, der består af landbrug og små skove. Field And Forest Hunting Tours ApS tilbyder vores kunder en helt speciel rejse til vores super revir i Skotland. Her får du muligheden for at skyde flotte trofæer – på reviret skydes der nemlig mange gode medaljebukke hvert år. Så hvis du er på jagt efter en medaljebuk, så kunne dette være muligheden for dig.

Når du søger efter bukkejagt i Skotland, så planlægger Field And Forest Hunting Tours ApS gerne din rejse. Vi har mange års erfaring i at planlægge jagtrejser, og vi samarbejder kun med de bedste partnere i udlandet, så vi er sikre på, at vores gæster får en oplevelse, de vil huske. Det er vigtigt, at vores gæster er trygge, når de bestiller rejsen hos os. Derfor sørger vi altid for en god kommunikation, så du er helt sikker på de praktiske forhold, og den rejse du har bestilt. På vores hjemmeside finder du mere information om bukkejagt i Skotland.

Vil du høre mere om bukkejagt I Skotland?

Har bukkejagt i Skotland fanget din interesse? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om rejsen. På vores hjemmeside finder du mere information om os, og alle de jagtrejser vi tilbyder.

Velkommen til Field And Forest Hunting Tours ApS

Bukkejagt i Skotland. Vi kan NU tilbyde Rigtig god bukkejagt i Skotland, retter sagt trofæjagt. Der skydes rigtig mange medaljer på dette revir. Det er en rigtig god ide at booke dettet revir i god tid. Kontakt os for tilbud.

 

Hjortejagt i Skotland. I dette tilbud finder du et revir der kan levere rigtige gode sikaer. Mange af de sikaer der bliver skudt er i medalje klassen. Vi har stadig nogle af de bedste terminer tilbage. Så ring NU og book.  

Som noget Helt NYT i år, har vi lavet den Skoske Granslam, som er 1 Kronhjort, 1 Sika, 1 Dåhjort og 1 Buk. Se hele dette Tilbud her.

Vi tilbyder naturligvis også på den velkendte Macnab, hvor der skal skydes 1 Kronhjort, et bræk af Grus (2 stk.)  fanges en laks indefor samme drøgn. Prøv om du har held til denne svære Macnab. Se hele tilbuddet HER.

  Logon