Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Spanien

Vi kan med stolthed igen i 2016 vise vores Spanien program frem, da vi har  Danmarks mest omfattende program og måske også til de stærkeste priser. Vi holder vores stærke priser fra 2015 her i 2016.

Vi kan tilbyde alt jagtbart i Spanien, omfattende de 4 stenbukke, mankefår, ulv, 2 gemse arter, kronhjort, dåhjort, muflon, vildsvin, buk, vildged og stenhøns både med stående hund og som drivjagt. En da også falkejagt. 

Når man siger jagtrejser til Spanien, tænker de fleste nok på Ibex (stenbukke) men det kan også være en jagtrejse til Spanien på mankefår. HUSK vi har 98% succes på trofæjagt i Spanien igennem alle 7 år vi har arbejdet med Spanien.

Vi har kun lavet pris eksempel på de mest solgte vildtarter. MEN HUSK vi kan det hele i Spanien. så tøv IKKE med at ringe til os. 

Vores revir i Spanien, hvor du jager becites ibex ligger i et super flot bjergområde, og bestanden er rigtig stærk, både mange dyr og stærke trofæer. Sidst men ikke mindst bor du på på vores bjerg jagt lodge. Skal du til Spanien og skyde din første ibex eller becites, så vil du ikke fortryde dette sted. Se hele tilbuddet HER. 

Beceite_Stenbuk_i_Spanien_2016.pdf

Sierra_Nevada_Stenbuk_i_Spanien_2015.pdf

Ronda_Stenbuk_i_Spanien_2015.pdf

Gredos_Stenbuk_i_Spanien_2016.pdf

MankefÄr_2015.pdf

På vores Montaria i Spanien har du rig mulighed for at opleve rigtig meget vildt. Der skyder tit over 180 stk. vildt på 2 dage. så DRØMMER du om en god drivjagt så skulle du prøve dette. se hele tilbuddet HER.  

Monteria_2015.pdf

 

  Logon