Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Irland

Jagt i Irland – den grønne og frodige ø med det milde klima. Jagt i Irland på stort vildtrigt revir

Field and Forest Hunting Tours Aps arrangerer jagtrejser til et stort antal lande i Europa. Vi kan år efter år tilbyde de bedste og mest vildtrige revirer over hele Europa, hvor du med garanti får adgang til masser af vildt. Du bestemmer selv, bukkejagt, hjortejagt, drivjagt, grisejagt eller jagt i Spanien efter Ibex . En jagt i Irland er noget ganske specielt. Denne grønne frodige ø med det milde atlanterhavsklima er som skabt for jagt, og vildtet. Vi har fået eksklusiv tilgang til et stort og vildtrigt revir, hvor du kan opleve gæstfrihed og masser af jagt og naturoplevelser

Kontakt os og bestil din jagt i Irland.

Tag på jagt i Irland med Field and Forest Hunting Tours. En oplevelse som jæger for livet – og oven i købet billigt

Vi hos Field and Forest Aps kan tilbyde dig og dine jagtvenner den mest fantastiske og udbytterige jagt i Irland. Rig på oplevelser og rig på vildt – Irland, den grønne og frodige ø har det hele.

Vores nye eksklusive jagtrevir er utroligt vildtrigt – og det deler vi med jer. Ring til os og få en snak om om jagt i Irland, en jagt i Irland er noget spændende og helt anderledes – også uden for jagtreviret.

 

 

 

På den grønne Ø kan vi tilbyde sikajagt 2 steder. I Wicklow og Kerry. Så vil du prøve jagten på det grå spørgelse kunne det være et rigtig godt valg. Læs hele tilbuddet HER.

Sikajagt_i_Irland_2015.pdf

Hos vores partner i Irland kan vi også byde på rigtig god hundyrsjagt. man kan forvente at nedlægger 2 til 3 dyr om dagen. men mere er ikke umuligt.

  Logon