Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Tjekkiet

Dette muflon revir er til den kræsne og kvalitetsbevidste jæger.

Muflonjagt i Tjekkiet, Polen eller Ungarn

Muflonjagt i Tjekkiet, Polen eller Ungarn byder på jagtlige udfordringer i skønne naturområder. Er du som jæger på udkig efter nye spændende udfordringer, så kan muflonjagt være løsningen for dig. De stolte mufloner ser rigtig godt, og de dækker over hinanden i flok, så for jægeren bliver det både rigtig spændende og udfordrende at nedlægge lige det trofæ, man har øjnene på.

På en muflonjagt vil du møde naturen i sin mest intense form. På vores destinationer har vi sørget for de optimale betingelser, så du kan forene dit trofæ med spændende og storslående naturoplevelser. Samtidig vil du opleve et hyggeligt socialt samvær med andre jægere og nogle feriedage, der udspiller sig i hyggelige, autentiske rammer.

Field And Forest Hunting Tours ApS råder og vejleder dig, så du får den jagtrejse, der indfrier dine forventninger. Vi har en lang erfaring med at planlægge muflonjagt i forskellige lande, og vi kan vejlede dig, hvis du er I tvivl om destinationen. Hertil så vejleder og søger vi for de praktiske forhold, så du kan nyde din rejse.

Vil du høre mere om muflonjagt?

Vil du høre mere om årets muflonjagt i Ungarn, Tjekkiet eller Polen, og de andre destinationer vi udbyder, så er du velkommen til at ringe og høre mere. Vi er klar til at vejlede dig, så du er både tryg og sikker på den rejse, du bestiller hos os. Her på hjemmesiden finder du desuden mere information om vores rejsedestinationer og de praktiske forhold, der er ved en jagtrejse.

Vi ser frem til at høre fra dig

Muflonjagt_i_Tjekkiet_2016.pdf

Sikajagt – intense naturoplevelser og fortrinlige revirer

Hvad enten du vælger, at din sikajagt skal være i England eller Tjekkiet, så er der lagt op til en intens jagtoplevelse, hvor jægeren skal have alt sit fokus rettet mod de sprintende sikahjorte. Vores jagtdestinationer byder på rigtige gode revirer med en god bestand. Her er der mulighed for at nedlægge store trofæer, og vores samarbejdspartnere på destinationerne, har en mangeårig erfaring i jagt.

Field And Forest Hunting Tours ApS vejleder dig, når du skal planlægge din sikajagt i udlandet. Vi har et tæt samarbejde med alle vores samarbejdspartnere på destinationerne. Vores samarbejdspartnere er alle udvalgt med omhu og fokus på, at de rette jagtbetingelser er til stede. Hertil så er der også fokus på, at de fysiske rammer er i orden, så du og dine rejsefæller får en hyggelig og afslappende ferie på overnatningsstedet efter en dag ude i naturen.

Sikajagt - Kontakt Field And Forest Hunting Tours ApS

Field And Forest Hunting Tours ApS hjælper dig med at planlægge din sikajagt. Vi vejleder dig, så du er tryg og forberedt på din rejse. Vi har mange års erfaring i planlægning af jagtrejser, og en af de ting vi finder vigtigst er, at vores kunder har tillid til os som rejsearrangør. Vi lægger derfor en ære i at leve op til en jægers forventninger og krav om, hvad en rigtig jagtrejse skal indeholde.

Her på hjemmesiden finder du mere information om sikajagt i England og Tjekkiet – og du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Læs hele tilbuddet HER.

Sikajagt_i_Tjeck_2014.pdf

  Logon