Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Danmark

Field and Forest hunting tours kan arrangere næsten alt jagt i Danmark, så  kontrakt os og vi hjælper dig gerne. Vi har mange gode kontrakt til flere store godser i Danmark, alt fra store fasanjagter og andejagter til flotte bukke og dåhjorte, så tøv ikke med at ringe.

 

Jagten på den danske røde sommerbuk kan vi også tilbyde. Dette tilbud er kun et pris eks. så kontrakt os og få den rigtig pris på lige den buk du ønsker at skyde. Se eks. HER.   Udsolgt i år 2017 men book allerede NU til 2018

Sommer_bukke_jagt_i_Danmark_2017.pdf

 

Field and Forest hunting tours følger op på succesen på vores riffeljagter på efterårsdyr. De egner sig rigtig godt til nyjæger, men andre jæger der bare vil have en rigtig god pålevelse er også velkommen. Book  din jagt til efteråret i dag til 2016, i morgen kan der være udsolgt. Læs hele tilbuddet HER. Der er Kun 5 Pladser tilbage.

Råvildts_jagt_i_Danmark_2016.pdf

Field and Forest kan igen i år tilbyde en jagtdag på fasaner og ænder. Den bliver lavet med henblik på nyjægere.

Har du fået dig jagttegn inden for de sidste par år, og godt kunne tænke at lære noget mere end bare at skyde efter nogle fugle. så kig her.  Jagten d. 8/10 er der 12 PLADSER på denne jagt. Kun 3 pladser tilbage.  Vil du opleve en SUPER jagtdag så book NU.

Roughshoting_dag_i_Danmark_2016.pdf

Igen i 2016 laver vi vores Nyjæger jagter, som vi i de sidste 5 år har laver med KÆMPE succes. så vil du heller ikke gå glip af dette så book NU før det er forsent. Vi har 2 dage i år. Se begge datoer og hele tilbuddet HER. Igen i år må vi melde ALT udsolgt. Så blive skrivet op til næste års jagter.

En_klassisk_jagtdag_i_Danmark_2016.pdf

Field and Forest hunting tours kan også tilbyde klapjagter over det meste af Danmark. kontrakt os og få en snak ang. steder der passer dig og dig jagtvenner. Se eks. på klapjagt HER

 

Klapjagt_på_fasaner_i_Danmark.pdf

  Logon