Medlem af Rejsegarantifonden Reg nr 2093.
Se vores side om Skotland

Polen

Polen er ubetinget det mest besøgte jagtland af europæiske jægere.

Vi har derfor valgt, at sammesætte vores tilbud i Polen således at, alle vores kunder ved hvad de betaler for.

Vi har ingen skjulte gebyre i vores tilbud, alt fremgår af tilbuddet.

Alle vores tilbud på bukkejagt i Polen indeholder kørsel i reviret

Pragtfulde natur Bukkejagt_i_Polen_2017_Brunst.pdf

I Field and Forest kan vi igen i år tilbyde maxpris til vores hjortejægere. Dette betyder at du hjemmefra ved hvad din jagtrejse kommer til at koste. Bestiller du eksempelvis en hjort på 7 kg. og hjorten vejer 7,3 kg. bliver du kun afregnet for de 7 kg. Vi sælger vores hjortepakker til yderst konkurrencedygtige priser. SE HELE tilbuddet HER.  

Kronhjort_i_Polen_2017.pdf

 

 

 

DÃ¥hjortejagt_i_Polen_2017_Forest_Dist._KUP.pdf

Er du til spænding og action, store jagtoplevelser til få penge, så vil vores hundyrsjagt i Polen helt sikkert indfri dine ønsker. Vi har revirer i Polen, hvor der kan afskydes alt fra 30 til over 100 stykker råvildt på 4 dage. Vi sammensætter gerne en gruppe, hvis man tilmelder sig individuelt. Vi har også revirer, hvor man kan kombinerer afskydning af råvildt, vildsvin, dåvildt og kronvildt. Se hele tilbudder HER.

Hundyrsjagt_i_Polen_2017.pdf

Trykjagt-kombi med anstand. Nu har du muligheden for at komme på trykjagt i Polen. Jagten forgår i stille og roligt tempo. Vi har områder der passer til 5 - 7 jægere med masser af jagthygge samt gode oplevelser. Klik HER for at se hele tilbuddet. 

Anstand-trykjagt_i_Polen_2017.pdf

 

  Logon